De fotografe

Dit ben ik, Pamela!

Fotografie is mijn passie. Ik denk al sinds ik een klein meisje was. Papa sjouwde altijd een grote videocamera met zich mee en later kwam daar het kleine fototoestelletje van mama bij. Jaren later, ongeveer toen ik 13 jaar was, wilde ik zelf ook foto’s maken. Dat begint dan een beetje op vakantie, prutsen en doen. Mijn eigen camera kocht ik pas toen ik een jaar of 19 was.. Toen nog een Nikon! Na een paar jaar (en met wat hulp van lieve vrienden) was ik een eigen bedrijfje rijker. Ondernemerslust zit in me hoor, dat is me met de paplepel ingegoten! Inmiddels zijn we een aantal jaren fotograferen verder en bestaat het bedrijf inmiddels al 5 jaar. Er kwam een studio, eerst nog op- en afbouwen.. maar toen besloot ik een vaste studio te creëren. Ik heb nog een paar camera’s versleten en ben al twee keer van merk gewisseld. Inmiddels bezit ik een Canon 6D (full frame) met diverse lenzen en een Sony A7 (full frame) met een superduperlens! Maar ik ben al weer aan het uitbreiden. Als je bij mij een shoot boekt kun je een portie geduld van me verwachten, gekke creativiteit en uitmuntende kwaliteit en service. Als je het geluk hebt om (een van de weinigen te zijn die) een TFP samenwerking met me aan te gaan, kun je creativiteit, originaliteit en extreme foto’s verwachten. Ik ben niet snel tevreden en heb een tik om echt naar perfectie te streven!

Naast fotografie houd ik van reizen. Ik ben erg reislustig en heb al veel van de wereld gezien. En natuurlijk ga ik (bijna) nooit zonder volledige camera gear op pad. Daarom kun je via diverse kanalen (o.a. Instagram) ook de mooiste reisfoto’s zien.

Leuk dat je op de website kijkt, neem ook een kijkje op de Facebookpagina en mijn Instagram voor fotografie en ….. boek een leuke fotoshoot!

Tot snel!

Liefs,

Pamela